Gențile reprezintă unul dintre subiectele preferate ale femeilor, atunci când vine vorba de modă. Ei bine, gențile au și un rol practic, pe lângă aspectul estetic de a aduce plus valoare unei ținute. Geanta poate găzdui numeroase obiecte de care ai nevoie pe parcursul unei zile. 

Pe lângă obiectele clasice, precum telefonul mobil, cheile sau cardurile, îți propunem alte 5 produse care nu ar trebui să lipsească din geanta ta.

1. Poartă un parfum la tine, pentru un plus de rafinament

O femeie care e mereu aranjată și cochetă cu siguranță are întotdeauna în geantă un parfum. Poate în unele zile pleci în grabă de acasă și nu ai suficient timp pentru a te aranja. Ei bine, acest lucru nu trebuie să fie un impediment pentru tine, întrucât poți avea mereu în geantă un parfum preferat, potrivit cu anotimpul sau pur și simplu potrivit personalității tale.

De pildă, dacă îți plac parfumurile cu note florale, cu un miros mai aparte, Tom Ford Black Orchid poate fi o alegere excelentă. Parfumurile sunt produse în care merită să investești, fiindcă un parfum calitativ va persista pe durata întregii zile și te vei simți minunat în pielea ta, punându-ți feminitatea în evidență. 

Iar pentru a nu încărca geanta cu un recipient mare de parfum, poți apela la următorul truc: achiziționează recipiente mici pentru parfum și umple-le cu parfumurile tale favorite. Astfel, poți avea mereu la tine nu unul, ci chiar mai multe parfumuri.

2. Produsele de machiaj sunt indispensabile pentru a-ți păstra machiajul intact

Dacă obișnuiești să te machiezi în mod regulat, este indicat să ai la tine câteva produse de machiaj, pentru a-ți retușa machiajul în momentele în care ești plecată multe ore de acasă și ai nevoie de un refresh. 

Rujul este de nelipsit din geanta unei femei căreia îi place să se machieze. Totodată, pentru a fixa machiajul și a crește rezistența acestuia, poți ține în geantă o pudră sau un spray de fixare. În acest fel, vei putea avea un machiaj impecabil pe parcursul zilei.

3. Păstrează în geantă diverse accesorii

Dacă geanta ta este încăpătoare, profită de spațiul pe care îl ai la dispoziție și asigură-te că pui în ea toate obiectele de care ai nevoie pentru confort sporit și un look deosebit. 

De exemplu, poți păstra în geantă o pereche de ochelari de soare, de preferat într-o husă specială, pentru a nu-i deteriora. De asemenea, dacă nu porți un ceas pe mână, tot este indicat să ai la tine un ceas, în cazul în care rămâi fără baterie sau telefonul tău nu funcționează.

4. Ține întotdeauna în geantă o baterie externă pentru telefon

Pentru a evita situația în care rămâi fără baterie la telefon, mai ales în zilele în care ai multe de făcut și petreci timp în afara casei, poți opta pentru o baterie externă. Un astfel de accesoriu este ideal pentru oricine și este ușor de transportat în geantă. În plus, îți oferă siguranță și confort în cazul în care bateria telefonului tău se descarcă, iar tu ai nevoie să folosești telefonul și nu te afli acasă.

5. Nu uita de produsele de igienă

Deși produsele de machiaj sunt binevenite în geanta oricărei femei, produsele de igienă sunt absolut necesare. Atât șervețelele uscate, cât și cele umede sunt extrem de practice în numeroase situații. De asemenea, este bine să ai la tine un gel dezinfectant, dar și șervețele demachiante. În plus, poți pune în geanta ta o cremă de mâini, pentru a-ți păstra mâinile hidratate pe parcursul zilei.

Prin urmare, poți alege numeroase obiecte pe care să le ai cu tine pe parcursul unei zile, pentru un plus de confort. De la produse de igienă, de machiaj sau parfumuri și până la baterii externe sau alte accesorii, poți purta numeroase obiecte în geanta ta, având un nivel sporit de confort, fiindcă ai totul la îndemână.

 

Sursă foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda