Articol realizat împreună cu


România poate fi nu doar frumoasă, ci de-a dreptul superbă! Cea mai bună cale de a ne aminti acest lucru este să pornim în călătorie, explorând atât marile ei orașe, dinamice și surprinzătoare, cât și colțuri de rai, aproape neatinse de mâna omului. Indiferent de context, la tot pasul vom întâlni oameni întreprinzători cu povești de viață uimitoare și vom avea parte de experiențe care merită trăite.

Ia cu tine cărțile preferate, bagaje cât să nu te încurce foarte tare și pregătește-te de experiențe memorabile atunci când te vei pierde în povești în mijlocul unor peisaje superbe.

Dacă vrei să-ți petreci următorul concediu în țară, citește mai departe pentru a descoperi cele mai spectaculoase pensiuni și hoteluri din România. Cu siguranță te vor face să visezi deja la viitoarea vacanță!

1. Ana Hotels Europa Eforie Nord

Strada Republicii Nr.13, Eforie Nord | www.anahotels.ro

Ana Hotels 3

Hotelul Ana, de patru stele, este unul din cele mai apreciate locuri de cazare din Eforie Nord și se află la doar două minute de plajă. Aici te vei putea caza într-una din cele 221 de camere spațioase și luminoase care oferă o priveliște neîngrădită spre mare. În plus, la restaurantele, terasele și barul hotelului vei putea degusta o diversitate de preparate din bucătăria internațională, alături de cocktailuri exotice.

Cumpără Zuleiha deschide ochii,  GUZEL YACHINA 🛒Preț : 33,54 lei

 

Cumpără La cinci pași de tine, RACHEL LIPINCOTT, MICKI DAUGHTRI, TOBIAS IACONIS 🛒Preț : 17,96 lei
Vezi aici mai multe oferte de cărți

Dacă ești în căutare de relaxare, piscina în aer liber, grădina hotelului și tratamentele SPA și wellness disponibile te vor ajuta să te deconectezi cu adevărat, fie doar și pentru câteva ore. Dacă, în schimb, vrei să încerci ceva inedit, în portul privat de agrement vei putea închiria o ambarcațiune sau vei putea lua cursuri de navigație sau lecții de scufundări.

Imagine: www.anahotels.ro

Tarife începând de la 74 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

2. Atra Doftana

Fundătura Cerbului 780B, Teșila | www.atradoftana.ro

ATRA 8

Atra Doftana a atras atenția încă de la inaugurarea ei, datorită designului său spectaculos. În 2013 a fost desemnată chiar Pensiunea Anului la Gala de excelență în turism, iar de atunci se regăsește mai mereu pe lista nominalizaților pentru distincții similare. Serviciile premium, designul minimalist și construcția din elemente naturale, alături de priveliștea impresionantă, fac casă bună împreună pe malul lacului Paltinu.

Cumpără Un băiat pe lista lui Schindler, LEON LEYSON 🛒Preț : 14,24 lei
Vezi aici mai multe oferte de cărți

 

Cele opt camere sunt decorate în tonuri plăcute, fără a fi încărcate cu prea multe piese de mobilier, iar toate au un perete din sticlă cu deschidere directă spre lac. Oricum, dacă îți dorești o vacanță activă, probabil că nu vei petrece prea mult timp în cameră, îmbiat de toate posibilitățile pe care le oferă proximitatea lacului, cu precădere în timpul verii. Aici vei putea să pescuiești, să înoți sau să utilizezi caiacele ori bicicletele puse la dispoziție. Pe lângă aceste tentații, trebuie neapărat să treci pragul restaurantului de fine dining de cinci stele!

Imagine: www.atradoftana.ro

Tarife începând de la 80 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

3. Conacul Archia

Str. Archia nr. 92, Deva | www.conacularchia.ro

Conacul Archia 2

Amplasat într-o zonă rurală, lângă orașul Deva, Conacul Archia funcționează în regim de pensiune sub deviza „Pentru boieri contemporani”. Plin de viață și culoare, acesta este amplasat pe un domeniu de 10 hectare, perfect pentru a-ți asigura o oază de liniște și a-ți oferi experiențe de zile mari, în același timp.

Cumpără Un băiat pe lista lui Schindler, LEON LEYSON 🛒Preț : 14,24 lei

Cumpără Dincolo de stele, KRISTIN HANNAH 🛒Preț : 14,24 lei
Vezi aici mai multe oferte de cărți

Pasiunea pentru antichități a familiei Szabo, proprietara acestui domeniu, se reflectă și în cele mai mici detalii. Cele 15 camere duble au personalitate și blazon propriu, de la camera cu maci, la cea de vânătoare sau la cele cu specific transilvănean sau englezesc. După un somn odihnitor, te vei putea relaxa în continuare la piscina în aer liber sau la saună ori vei putea opta pentru activități de agrement precum echitație, tenis, ciclism sau drumeții organizate la cerere. Apoi, pentru o experiență pe deplin satisfăcătoare, vei putea consuma preparatele gourmet gătite în restaurantul propriu cu ingrediente bio, locale.

Imagine: www.conacularchia.ro

Tarife începând de la 52 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

4. Conacul Brătescu

Strada Festung nr. 8B, Bran | www.conaculbratescu.ro

Conacul Br tescu 1

Acest conac este un boutique hotel de patru stele, aflat la o distanță de numai 10 minute de mers pe jos față de Castelul Bran. Conacul și-a deschis porțile în 2014, fiind de fapt o construcție nouă care respectă, însă, arhitectura veche a localității și specificul locului prin detalii realizate cu atenție și bun gust.

Cumpără Curajul de a fi vulnerabil, BRENE BROWN Preț: 28,80 lei
Vezi aici mai multe oferte de cărți

Fiind inspirat de viața profesorului Emil Brătescu și de cercurile literare ale secolului XX, parterul conacului oferă spații largi, cu ferestre mari și candelabre, unde vei putea lua masa și socializa. Restaurantul servește în principal preparate tradiționale românești și vinuri perfecte pentru a fi degustate pe îndelete, în fața șemineului. Pentru cazare, vei avea de ales între cele șapte camere decorate tematic care îmbină stilul modern cu cel retro, cu mobilier de epocă, autentic, pentru a completa povestea transpunerii în alte vremuri. Apoi, după mese îmbelșugate și un somn odihnitor, ar fi păcat să nu explorezi la pas toate traseele superbe care pornesc de la conac.

Imagini: www.conaculbratescu.ro

Tarife începând de la 63 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

5. Conacul Polizu

Maxut, sat Deleni, județul Iași, Maxut | www.conacpolizu.ro

Acest conac este unul cu vechime, fiind construit între 1887 și 1888, iar printre oaspeții locului s-au numărat inclusiv membrii familiei regale române. Renovarea domeniului a fost finalizată în 2010, iar acum, aceeași grijă pentru oaspeți este reflectată în gradul de confort oferit și în diversitatea de opțiuni pentru petrecerea timpului liber.

Cumpără Curajul de a fi vulnerabil, COOLEEN HOOVER 🛒Preț : 19,45 lei
Vezi aici mai multe oferte de cărți

Camerele deosebit de spațioase și confortabile surprind farmecul vieții boierești și includ paturi încăpătoare, birouri, canapele și alte piese de mobilier autentic din perioada secolelor XIX-XX. Aici te vei putea delecta cu preparate din bucătăria internațională, în restaurant sau pe terasa acoperită din grădină, și vei putea degusta vinuri rafinate în crama proprie. Apoi, pentru a-ți petrece sejurul în mod util, conacul oferă acces gratuit la tratamentele pe bază de sare la salina din incintă și un serviciu de împrumut pentru biciclete. Contra cost, vei putea participa la un tur organizat, pentru a afla mai multe despre cultura și istoria locului, dar vei avea și ocazia de a deveni un priceput bucătar, datorită cursurilor de gătit.

Imagini: www.conacpolizu.ro

Tarife începând de la 40 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

6. Concorde Old Bucharest Hotel

Splaiul Independenței, Sector 3, București | www.hotelconcorde.ro

115772594

Situat în Centrul vechi al Capitalei, acest hotel a fost construit în 1878 în stilul eclectic al vremii, iar în 2012 au fost demarate lucrările de restaurare a acestuia. Hotelul Concorde de azi păstrează încă fațadele originale, reconstituite cu minuțiozitate, și  împletește „trecut și prezent, parfum istoric și tendințe, estetic și funcțional”.

Cumpără Ceea ce nu poate fi ascuns, AGNES MARTIN LUGAND 🛒Preț : 19,45 lei
Vezi aici mai multe oferte de cărți

Acum, hotelul se bucură de mare succes în rândul turiștilor străini, datorită poziționării sale, ideală pentru cei care doresc să descopere Bucureștiul la pas și să exploreze cultura și viața de noapte a acestuia. Pentru cazare, sunt disponibile 37 de camere cu mobilier din lemn masiv și design în tonuri calde. Te vei putea relaxa în grădină sau pe terasa hotelului, iar masa se poate servi în restaurantul caracterizat de un veritabil șic franțuzesc sau te poți răsfăța, apelând la serviciul de room service pentru un delicios mic-dejun la pat.

Imagini: www.hotelconcorde.ro

Tarife începând de la 90 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

7. Cuibul de la mare

Str. Principală 151 A, Corbu | www.cuibuldelamare.ro

Cuibul 4

Acest loc de cazare din apropierea plajei de la Corbu este perfect pentru cei nostalgici, în căutare de simplitate și autenticitate. Așa cum preferă să spună fondatorii Cuibului de la mare, aceasta „nu este o pensiune, este casa prietenilor tăi de la mal de mare”.

Cazându-te aici, vei găsi confort nepretențios, vei avea la dispoziție camere cu paturi matrimoniale și băi proprii, cu televizor și Wi-Fi. Meniul zilnic include produse tradiționale făcute în casă și achiziționate de la localnicii gospodari din zonă. Cafeaua este mereu din partea casei și starea de bine este garantată datorită șezlongurilor și hamacelor din grădină sau a jocurilor de badminton, darts sau șah. Plaja se află la o distanță de câteva minute de mers cu mașina, iar acolo vei putea practica windsurfing și kitesurfing, scufundări și snorkeling sau pescuit sportiv. Te vei putea bucura și de circuite de ATV și ciclism pe grindul Chituc, de aproximativ 30 km. Transportul local – de la gară sau cel dus-întors pentru plaja de la Corbu – este pus la dispoziție în mod gratuit, iar alte drumeții spre obiectivele turistice locale se pot organiza la cerere.

Imagini: www.mariansterea.ro

Tarife începând de la 55 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

8. Green Village Resort – Unde Dunărea întâlnește Marea Neagră

Strada Principală, Sfântu Gheorghe | www.greenvillage.ro

Green Village 3

Complexul de patru stele Green Village se află la mai puțin de 2 km de Marea Neagră, iar accesul în acest loc este posibil doar cu barca. Această reală deconectare, alături de arhitectura din lemn și alte elemente naturale, oferă o minunată senzație de intimitate, în ciuda numărului de 88 de camere puse la dispoziție pentru cazare.

Pentru o vacanță tihnită și antrenantă, deopotrivă, aici te așteaptă o mare varietate de opțiuni recreative. De la caiac la schi nautic, tururi ghidate pentru excursii cu barca, tir cu arcul, pescuit sportiv sau ciclism, latura ta sportivă va fi antrenată la maximum. De asemenea, poți să practici yoga sau Pilates în apă cu instructori specializați, iar apoi sauna, piscina și cada cu hidromasaj îți vor sta la dispoziție. În ceea ce privește socializarea, vei putea participa la campionate de fotbal și volei pe nisip sau la proiecțiile de film desfășurate în fiecare seară. În plus, copiii vor fi cu adevărat răsfățați aici, grație Clubului copiilor, desfășurat într-un spațiu dedicat, cu jocuri, povești și alte activități potrivite vârstei lor.

Imagini: www.greenvillage.ro

Tarife începând de la 30 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

9. Holiday Home Mountain Retreat

Strada Principală nr. 81c, Fundata

Holiday Home

Această pensiune se află la 39 de kilometri de Brașov și poate fi rezervată integral, având o capacitate de 10 persoane. Poate cel mai mare atu al vilei îl reprezintă ferestrele largi, care aduc peisajul superb în interiorul fiecărei încăperi. Însă acestea sunt doar o parte a arhitecturii deosebite și a designului interior la fel de spectaculos.

Invadate de lumină, cele cinci camere cu tavane înalte sunt mobilate cu mult bun gust și au băi private. La parter, există un lounge comun și o terasă unde îți vei putea bea cafeaua alături de prieteni sau veți putea lua o masă delicioasă împreună. În plus, tot aici vei putea închiria biciclete sau vei putea lua lecții de schi. Apoi, vei avea acces direct la pârtiile de schi din zonă, iar stațiuni precum Poiana Brașov sau Sinaia se află la o distanță de numai o oră de mers cu mașina.

Imagini: Mountain Retreat

Tarife pornind de la 300 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

10. Hotel Central Park Sighișoara

Str. Hermann Oberth nr. 25, Sighișoara (vezi pe harta) | www.hotelcentralpark.ro

Central 1

Acest hotel de patru stele se află la doar două minute de Cetatea Medievală, iar clădirea hotelului are propria sa istorie îndelungată. Clădirea a fost ridicată în 1897 de către Josef B. Teusch, al cărui nume se află încă pe frontispiciul ei. Apoi, casa a fost naționalizată în timpul regimului comunist și a fost folosită pentru petreceri la nivel înalt, datorită aspectului său cochet. Ulterior, renovarea clădirii a durat trei ani, din dorința de a păstra cât mai fidel caracterul clădirii și detaliile sale arhitecturale.

Cumpără Grădina de iarnă, KRISTIN HANNAH 🛒Preț : 22,45 lei
Vezi aici mai multe oferte de cărți

Acum, cele 33 de camere sunt decorate în mod unic, cu mobilier, culori și materiale diferite. Însă toate sunt maiestuoase, așa cum trebuie să fi fost în urmă cu un secol. Restaurantul cu preparate alese, de unde se poate vedea Turnul cu ceas al Cetății, barul și grădina de vară întregesc această poveste. Totuși, ar fi păcat să pleci din această zonă fără să vizitezi satele săsești din preajmă, precum Viscri, Biertan sau Malâncrav, iar administratorii hotelului te pot ajuta cu indicații și rezervări, pentru a putea lua masa într-una din aceste minunate așezări.

Imagini: www.hotelcentralpark.ro

Tarife pornind de la 59 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

11. Hotel Kronwell

Bulevardul Gării nr. 7, Brașov | www.kronwell.com

Eleganța definește cel mai bine acest hotel de patru stele, care oferă servicii complete pentru a-ți asigura o  stare de bine pe tot parcursul vacanței. Cele 81 de camere sunt decorate în stil contemporan și includ așternuturi hipoalergenice, podele încălzite și o colecție de vinuri, pe lângă băile deosebit de elegante.

Cazându-te aici vei avea acces, contra cost, la Centrul de wellness Belaqva, care include tratamente SPA, sală de fitness, saună și piscină interioară. De asemenea, te vei putea delecta cu preparate din bucătăria italiană, franceză sau asiatică la restaurantul și la bistroul hotelului. Bineînțeles, amplasarea acestui hotel reprezintă un mare avantaj în timpul iernii, oferindu-ți posibilitatea a schia în Poiana Brașov, care se află la doar 15 km distanță; transportul până în stațiune poate fi asigurat la cerere și contra cost. Dar poate cea mai mare distracție va fi rezervată copiilor, datorită locului de joacă din cadrul hotelului, care include curse cu obstacole, perete de cățărare, ateliere creative, karaoke sau jocuri X-box, printre altele.

Imagini: www.kronwell.com

Tarife începând de la 99 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

12. Hotel Timișoara

Str. Mărășești 1-3, Timișoara | www.hoteltimisoara.ro

Timi oara

Acest hotel de patru stele ocupă una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din centrul  Timișoarei, cu vedere directă spre Piața Operei. Încă de la construirea sa, din 1933, clădirea a funcționat în regim de hotel și pensiune, sub denumirea de Pensionul Central. Din 2007 au început lucrările extinse de renovare și modernizare a hotelului, iar acum acesta are cea mai mare capacitate hotelieră din Timișoara.

În holuri și încăperi predomină spațiile largi cu ferestre mari și mobilier de calitate, într-un stil minimalist elegant, cu accente Art Deco. O pată de culoare o reprezintă expoziția de artă contemporană, găzduită în permanență la parterul hotelului, datorită colaborării cu una din cele mai importante galerii de artă din oraș. Spiritul colaborativ și caracterul multicultural al orașului se reflectă și în meniul restaurantului, care îți propune să savurezi un mic-dejun englezesc și preparate inspirate din bucătăria sârbească, bulgărească, italienească și turcească. Pe lângă restaurant, dintre zonele comune ale hotelului mai fac parte aripa de business și cea de relaxare din zona barului. Pentru un plus de reconfortare, ca oaspete al hotelului vei avea acces la tratamentele oferite de centrul SPA și wellness, iar apoi vei putea porni în explorarea orașului, la pas.

Imagini: www.hoteltimisoara.ro

Prețuri începând de la 63 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

13. Palatul Brukenthal

Str. Gheorghe Lazăr nr. 39, Avrig | www.palatulbrukenthalavrig.ro

Deși este cotat la doar două stele, Palatul Brukenthal este o destinație care merită vizitată, datorită vastei sale istorii și arhitecturii impresionante, în stil baroc. În plus, parcul întins și grădinile de aici reprezintă puncte de atracție importante pentru turiști.

În mijlocul oazei de verdeață se află Oranjeria și centrul de oaspeți care include cinci camere duble modernizate, cu facilități de baie comune. Pe lângă acestea, vei mai putea opta pentru cazarea într-una din cele opt camere VIP cu baie proprie sau în apartamentele cu pat dublu, cameră de zi, bucătărie și baie. În plus, printre atuurile acestei destinații se află restaurantul și mâncarea preparată cu ingrediente din grădina de legume bio, amenajată aici în 2012. Masa poate fi servită în restaurant sau pe terasa înconjurată de florile din grădina olandeză. De asemenea, aici mai pot fi vizitate expoziții de artă, obiecte săsești și costume medievale și se pot organiza expediții la fermele de cerbi și porci mistreți din apropiere sau la biserica fortificată de la Hosman.

Imagini: www.palatulbrukenthalavrig.ro

Prețuri începând de la 18 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

14. Phoenicia Royal Hotel

Bulevardul Mamaia Nord 91, Mamaia | www.phoeniciahotels.ro

Phoenicia 1

Hotelul de cinci stele de pe plaja din Mamaia este un ansamblu impresionant, cu 144 de camere și apartamente de lux și chiar și o plajă privată. Încăperile sunt decorate în stil nonconformist, în combinații de culori vesele și cu detalii surprinzătoare la tot pasul, cu vedere spre lac sau spre mare. Camerele includ băi private somptuoase și produse cosmetice 100% bio.

Pe lângă nivelul înalt de confort oferit, aici vei putea să te bucuri de o experiență culinară pe deplin satisfăcătoare chiar dacă vei încerca doar câteva dintre specialitățile oferite în cele patru restaurante ale hotelului, cu specific libanez, mediteranean, italienesc și internațional. Deși hotelul este deschis tot timpul anului și vei avea mereu ceva de făcut aici, acesta este o destinație perfectă pentru petrecerea concediului de vară. În timpul sezonului estival vei avea acces la piscină, la parcul acvatic, la saună, tratamente de wellness în stilul băilor turcești sau la locul de joacă pentru copii, printre altele.

Imagini: www.phoeniciahotels.ro

Prețuri începând de la 70 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

15. Rosen Villa

Str. Noua nr. 21, Sibiu | www.rosenvillasibiu.ro

Rosen 2

Pensiunea cochetă de patru stele se află în centrul istoric al Sibiului și reprezintă îmbinarea perfectă dintre nevoia de confort și intimitate a oaspeților și serviciile de calitate oferite. Nu e de mirare, deci, că se bucură de recenzii excepționale pe platformele specializate de călătorii.

Acest loc liniștit e genul de destinație menită să relaxeze și să inspire, mai degrabă decât să ofere surse de distracție. Camerele vintage par a avea fiecare povestea ei, datorită  motivelor diferite și a decorațiunilor realizate manual cu mare măiestrie. Toate spațiile sunt extrem de încăpătoare și se bucură de lumină naturală din plin, datorită arhitecturii vilei. Un avantaj în plus îl reprezintă faptul că ofertele de cazare pot fi personalizate, în funcție de perioada șederii sau de dimensiunea grupului, dacă este cazul. Un alt punct de atracție îl reprezintă grădina, unde poate fi servit un mic-dejun excelent, alături de cafea și prăjituri din partea casei. Apoi, dacă te vei putea desprinde de confortul pensiunii, vei putea explora orașul și vei ajunge cu mare ușurință în punctele de atracție centrale ale Sibiului.

Imagini: www.rosenvillasibiu.ro

Prețuri începând de la 36 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

16. Sungarden Golf & Spa Resort

Poiana Cerbului 1000, Cluj-Napoca | www.sungardenresort.ro

Sungarden 4

Dacă îți dorești zile de vacanță pline de dinamism, resort-ul Sungarden din Pădurea Baciu îți va oferi o doză sănătoasă de mișcare și distracție. Acesta este un domeniu de 20 de hectare cu teren de golf, piscină în aer liber, mai multe baruri și restaurant indoor și outdoor. Pe lângă acestea, camerele luxoase sunt cu adevărat demne de calificarea de cinci stele a resort-ului, cu decorațiuni distincte și mobilier din lemn masiv și fier forjat.

Cumpără Fiica negustorului de mătase, DINAH JEFFERIES 🛒Preț : 19,45 lei
Vezi aici mai multe oferte de cărți

Asemenea cluburilor de golf exclusiviste de la nivel internațional, Sungarden mai include și un centru de sport, un centru SPA și un country pub. Astfel, vei avea acces gratuit la sala de fitness, piscina cu hidromasaj, sauna sau baia turcească și bazinul cu apă sărată. În plus, aici vei putea să te antrenezi jucând tenis, volei sau fotbal ori să practici tir cu arcul, ciclism sau pescuit. De asemenea, la cerere se pot organiza tururi ghidate pentru a explora orașul Cluj Napoca, Salina Turda, Cetatea Alba Iulia sau Cetatea Medievală Sighișoara.

Imagini: www.sungardenresort.ro

Prețuri începând de la 89 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

17. Vama54 Boutique

Dalghiu, Vama Buzăului | www.vama54.ro

Vama 3

Vama54 este situată în Rezervația Naturală Ciucaș, iar priveliștea pe care o oferă este de zile mari. Va merita, așadar, să stai cât mai mult în aer liber dacă vei alege să te cazezi aici. Tocmai în acest scop, sunt amplasate trei terase outdoor, o piscină cu apă încălzită și un jacuzzi. Pe lângă relaxare, pentru un cost suplimentar vei avea posibilitatea de a-ți crește nivelul de adrenalină, dacă vei închiria un mountain bike, vei face trasee offroad cu mașina sau rafting pe râul Buzău și vei putea chiar să zbori deasupra Carpaților, cu condiția să faci rezervare în avans pentru toate aceste activități. De asemenea, pentru o activitate mai… liniștită, vei putea să faci trekking în zonă sau să te plimbi cu trăsura trasă de cai ori să faci o vizită la observatorul de animale sălbatice. În plus, camera de jocuri sau mica bibliotecă de aici îți stau la dispoziție.

Pentru partea de odihnă și alimentație, din nou, vei avea parte de servicii de calitate, de la camerele luminoase cu paturi matrimoniale la mâncărurile delicioase servite în restaurantul à la carte. Atenția la detalii a personalului este evidentă și în acest caz, oferindu-ți-se posibilitatea de a lua prânzul la pachet pentru a porni pregătit în toate expedițiile pe care vei dori să le întreprinzi în zonă.

Imagini: www.vama54.ro

Tarife începând de la 25 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

18. Wonderland Cluj Resort

Calea Turzii 194, Cluj-Napoca | www.wonderlandcluj.ro

Dacă vrei să-ți aduci aminte de entuziasmul copilăriei de mult pierdute, ei bine… Welcome to Wonderland! Aici sunt disponibile 35 de camere, de la opțiunea de cameră single la cea de apartament, iar la restaurant vei găsi preparate delicioase din bucătăria internațională.

Însă în privința activităților, vei avea mult de lucru pentru a le încerca pe toate. Sala de jocuri și sala de fitness îți stau la dispoziție, iar terenurile din împrejurimi sunt special amenajate pentru paintball, fotbal sau tenis. Apoi, centrul de echitație și balonul cu aer cald îți vor oferi alte opțiuni minunate pentru petrecerea timpului liber, pe lângă experiența inedită a unei plimbări cu sania trasă de câini. Însă vacanța nu ar fi completă fără un strop de relaxare, iar în acest scop vei putea utiliza piscina, centrul SPA sau serviciile de masaj. Centrul de joacă pentru copii este încă un beneficiu oferit de acest resort, contra cost, pentru distracția celor mici și relaxarea părinților.

Imagini: www.wonderlandcluj.ro

Prețuri începând de la 44 EUR/noapte | Verifică disponibilitatea acestei destinații.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frumoase pensiuni și hoteluri din România, care merită vizitate cu prima ocazie pe care o ai. Destinațiile de lux din țara noastră se ridică la nivelul standardelor internaționale cu brio, iar conacele și pensiunile intime debordează de farmec și atrag cu mare succes turiști din întreaga lume, datorită calităților lor unice. Însă dincolo de numărul de stele și standardele de calitate, aspectul care le unește pe toate acestea este frumusețea neprețuită a peisajelor pe care România le are de oferit.

Total
63
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda