Ați ajuns în momentul în care ați ales să vă uniți destinele și începeți să pregătiți ziua cea mare, în care adunați familiile și prietenii pentru a sărbători începerea celei mai frumoase perioade din viața voastră.

Tu te concentrezi mai ales pe rochia de mireasă, pantofi, decor, candy bar și meniu, însă un lucru este sigur că trebuie să îl stabiliți doar împreună: muzica de la nuntă.

Atunci când oaspeții se simt bine la o petrecere poți să fii sigură că își vor aminti de ea și peste ani, iar acest lucru poate doar să îți pună un zâmbet pe buze și să te ajute să te reîntorci cu gândul în acea zi minunată din viața ta și a voastră!

Știm că uneori este greu să iei o decizie și sunt mulți factori de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba despre muzică, însă azi ai ajuns unde trebuie, deoarece în acest articol te vom îndruma să îți adresezi câteva întrebări care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie în acest sens.

4 idei care te ajută să alegi muzica de la nuntă

Muzica este cea care ne unește și care aduce pe ringul de dans persoane care nu s-au cunoscut până în acel moment și ajung să danseze și să se simtă bine împreună. Tocmai de aceea este unul dintre cele mai importante detalii ale unei nunți reușite.

1. Cine sunt oaspeții

Prima întrebare pe care trebuie să v-o adresați sunt cine sunt invitații, pentru că, pe lângă că trebuie să vă placă vouă muzica de la nuntă, aceasta trebuie adaptată și la gusturile celorlalți.

Știm că de obicei gusturile sunt foarte diverse, tocmai de aceea trebuie să alcătuiți lista invitaților și ce le place, pentru a putea alege o formatie de nunta cu preturi avantajoase și repertoriu divers sau DJul care să le împace pe toate.

Nu uitați să stabiliți întâlniri constante cu aceștia în care să le explicați ce anume vă doriți și poate chiar să puneți cap la cap un playlist pe care v-ar plăcea să îl auziți.

2. Muzică live sau DJ

O a doua întrebare pe care să o aveți în minte este dacă vă doriți să aveți la nuntă muzică live sau un DJ care să întrețină atmosfera.

Fiecare dintre aceste două opțiuni vine cu beneficiile sale:

  • un DJ va avea nevoie de un loc mai mic de desfășurare, iar acest lucru trebuie să îl aveți în vedere și în funcție de sala sau grădina în care alegeți să organizați evenimentul vostru de vis;
  • formația în schimb va da mai mult suflet și mai multă personalitate evenimentului, deoarece soliștii sunt obișnuiți să interacționeze cu cei prezenți, să îi facă să se ridice de la masă când e timpul de dansat și să îi impulsioneze să urce pe ring.

Ia în considerare aceste două aspecte atunci când te gândești să colaborezi cu oricare parte dintre aceste două.

3. Bugetul

La orice nuntă bugetul stabilit dinainte trebuie împărțit cu mare atenție, deoarece întotdeauna pot să apară situații neprevăzute și tocmai de aceea este bine să ai și niște bani puși deoparte pentru acestea.

Ce îți recomandăm însă este să cauți o formație de nuntă cu prețuri avantajoase deoarece puțină lume știe că aceasta vine însoțită și de un DJ.

Combinația dintre cele două este una extraordinară, deoarece formația va intra în scenă atunci când oaspeții vor fi invitați pe ringul de dans, iar DJul va acoperi momentele în care se intră în sală, se așteaptă mirii, se stă la masă când se mănâncă și la plecare.

Nu multă lume știe că formațiile de muzică live vin cu acest bonus, așa că atunci când iei legătura cu reprezentanții acestora, să îi întrebați și acest detaliu deosebit de important.

4. Conexiunea cu artiștii

Știm prea bine că există oameni cu care avem o conexiune bună încă din primele clipe în care îi cunoaștem, iar cu alții mai puțin.

Indiferent că alegi un DJ sau o formație, este important să țineți constant legătura cu aceștia și să vă asigurați că sunteți pe aceeași lungime de undă. Astfel, veți putea fi siguri că în ziua nunții totul va merge ca pe roate și vă veți putea bucura împreună de timpul petrecut.

Formație sau DJ, orice ați alege pentru ziua minunată a nunții, țineți cont de aceste patru idei atunci când luați o decizie, iar aceasta va fi, cu siguranță, cea potrivită. 

Credite foto: pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda