Suntem mai mereu pe fugă și punem constant presiune pe noi să rezolvăm totul pe repede înainte. Așa că, orice hack care ar putea să ne salveze timp sau să ne ajute să-l organizăm mai eficient în direcția dezvoltării noastre, ar trebui să declanșeze clinchete de clopoței.

Unele app-uri, vei fi surprinsă, sunt fix scurtătura de care ai nevoie ca să-ți gestionezi mai bine viața. Le-am găsit pe cele mai utile 7, care nu te vor face să regreți că îți ocupă spațiu de poze pe telefon:

1. WALLET BT Pay – poți plăti contactless direct cu telefonul

Îți folosești zilnic telefonul ca să ții legătura cu ceilalți, să fii conectată și organizată, dar dacă ai putea face și shopping cu el? Cei de la Banca Transilvania au creat o aplicație, BT Pay, care te lasă să plătești contactless cu telefonul în magazine. Deblochezi telefonul, îl apropii de POS (fără să deschizi aplicația) și aștepți beepul de validare.

Cumva, te scapă de responsabilitatea de a căra peste tot portofelul după tine sau de neplăcerea de a-l îndesa în gențile alea chic dar mici și exclusiviste cu conținutul voluminos. Iar pentru telefon, extensie a ființei tale, se găsește mereu un buzunar primitor.

Valabil pentru Android downloadează aplicația

2. MINDBODY – cel mai rapid mod prin care poți să-ți faci programare la salon sau să vezi orele disponibile la sălile de sport din apropiere

O aplicație gratuită cu ajutorul căreia îți vei găsi motivația să te duci la sală. MINDBODY găsește toate sălile de sport din apropierea ta și orele de fitness disponibile. Astfel vei vedea dacă există posibilitatea de a merge la yoga pentru a te destinde sau la CrossFit pentru a-ți testa forța.

Mai mult, MINDBODY detectează și saloanele de înfrumusețare la care îți poți face rezervare pe loc. De ce să mai pierzi timpul alergând de colo colo, încercând să le comasezi pe toate când poți organiza totul în doar câteva minute?

Aplicația îți permite, de asemenea, să urmărești progresul pe care îl faci cu fiecare provocare la orele de fitness și să găsești recenzii și rating-uri ca să îți faci o idee despre atmosfera fiecărei săli de sport.

Valabil pentru IOS si Android  downloadează aplicația

3. AUDIBLE – pentru drumuri pline de învățături

Audible este o companie subsidiară Amazon și lider în domeniul audiobook-urilor. Aplicația este gratuită, dar platforma funcționează pe baza unui abonament lunar de 14,95 de dolari. În orice caz, dacă simți că nu ai mai reușit să citești o carte pe de-a-ntregul din cauza timpului liber limitat, Audible este perfect pentru tine. Oriunde te-ai afla, în mașină în drum spre serviciu sau la sală și te-ai plictisit de playlist, cu Audible poți asculta orice dintr-o selecție de mii de cărți disponibile.

Vei trece mai repede chiar și peste cele mai plictisitoare task-uri și nici nu vei rămâne în urmă cu noile apariții. În plus, actori precum Benedict Cumberbatch, Jeremy Irons sau Eddie Redmayne recită fiecare poveste, așa că, cine știe, poate se află și unul dintre preferații tăi printre ei.

Valabil pentru IOS si Android downloadează aplicația

4. EVERNOTE – ca să fii cu adevărat organizată 

Evernote este aplicația perfectă dacă îți place să ai orarul structurat, liste de cumpărături sau post-it-uri cu idei. Aplicația îți permite să aduni și să îți organizezi orice notiță sau idee chiar și când ești pe drum și îți amintești de un lucru neterminat. Mai mult, Evernote detectează și scrisul de mână pentru momentele în care trebuie să îți notezi ceva urgent.

În plus, platforma îți permite sincronizarea cu toate tipurile de dispozitive. Poți accesa documentele de pe PC, ca să revii asupra lor sau să salvezi o pagină web utilă. Este ca și cum ai avea un asistent personal în propriul buzunar.

Valabil pentru IOS si Android downloadează aplicația

Evernote

Sursa foto: Unsplash

5. CLUE  – ca să ții pasul cu hormonii tăi

Spre deosebire de alte aplicații care te ajută să ai în vedere ciclul menstrual, Clue a fost lansată de către o echipă de specialiști cu experiență în domeniul științific și care chiar știu despre ce vorbesc.

Pe baza cercetărilor făcute de medici, Clue îți arată tot ce trebuie să știi despre schimbările produse în corpul tău din cauza activității hormonale. Vei ști care sunt semnele pe care ți le transmite organismul și care ar putea ascunde o afecțiune, iar varietatea de informații pe care ți le oferă sunt de mare folos pentru o viață intimă sănătoasă.

Valabil pentru IOS si Android downloadează aplicația

6. MOOVIT – ca să fii eficientă când alegi transportul în comun

Ca să nu mai aștepți zeci de minute în stație, Moovit îți afișează programul detaliat al tuturor liniilor de tramvai, troleu și autobuz din Capitală. Deși transportul în comun în București nu are tocmai un orar fix, este util să știi cum să îți organizezi timpul când trebuie să te deplasezi dintr-o parte în alta a orașului.

Moovit poate fi folosit oriunde în țară și se actualizează constant când operatorii schimbă programul de funcționare sau modifică rutele liniilor. Așa vei evita să ajungi într-o stație care este închisă sau să aștepți un autobuz care nu vine. În plus, aplicația oferă notificări live care te anunță când se apropie următoarea oprire, cât mai ai de așteptat și câte opriri mai sunt până la destinație. Când sunt atâtea de făcut, rătăcitul prin oraș chiar nu e o opțiune.

Valabil pentru IOS si Android downloadează aplicația

7. NIKE TRAINING CLUB – ca să alegi un antrenament care îți vine mănușă

Dacă există vreun brand cunoscător de fitness, acela e cu siguranță Nike. Indiferent de activitatea sau nivelul de dificultate pe care îl cauți, aplicația Nike Training Club are ceva suficient de motivant încât să te ridici de pe canapea și să-ți reintri în formă. Mai mult de 100 de antrenamente realizate de master-trainer-ii Nike și ghiduri vizuale te vor ajuta să te transformi în cea mai bună versiune a ta.

Aplicația îți va face recomandări bazate pe alegerile tale precedente, deci, cu cât o folosești mai mult, cu atât mai bine se va plia pe stilul și ritmul tău. În cazul în care nu ai găsit încă motivația pentru a face mai mult sport, poate te vor inspira workout-urile unor femei de succes precum Serena Williams sau Ellie Goulding.

Valabil pentru IOS si Android downloadează aplicația

Nike

Sursa foto: Nike Training Club

Sperăm că te-am convins să mai cedezi spațiu din memoria telefonului. Acum vei putea să fii mai productivă și să nu pierzi timp prețios.

Sursă foto: shutterstock.com

Total
72
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda