Alegerea cadourilor potrivite de Crăciun poate fi uneori o misiune foarte dificilă. Atunci când vrei să iei haine, gusturile și măsurile diferă și oricum parcă mereu a fost mai dificil să alegi haine pentru el decât pentru o prietenă dragă. De asemenea, mesajul transmis de cadoul pe care îl faci trebuie să fie bine înțeles, ca să nu existe interpretări nefericite. Astfel, trebuie să pleci de la ceea ce știi că sigur are nevoie dar niciodată nu a avut răbdarea să își cumpere singur.

5 idei de cadouri pentru el cu care nu poți da greș de acest Crăciun:

  1. Accesorii de îngrijire

Stai liniștită, dacă îi cumperi accesorii pentru îngrijirea personală nu va crede că îl consider un neglijent din acest aspect. Poți să îi iei un aparat de tuns performant pe care să îl folosească în deplasările cu munca sau chiar și acasă. De cele mai multe ori, bărbații sunt prea comozi să-și caute singuri lucrurile de care au nevoie, motiv pentru care un astfel de cadou chiar îi va veni în ajutor.

  1. Gadgeturi de fitness

Dacă știi că este pasionat de sport, fie că vorbim despre alergat, înot sau câteva ore de fotbal cu prietenii în timpul săptămânii, un ceas de monitorizare a ritmului cardiac și caloriilor arse în fiecare zi o să îi placă. În plus, bărbații sunt foarte atrași de gadgeturi, chiar și dacă nu le folosesc zilnic sau la adevărata lor capacitate.

  1. Nu mai e copil, dar sigur jocurile pe consolă îi plac în continuare

Rămânem tot în zona mai tech a cadourilor, dar de data asta îți recomandăm să îți orientezi atenția spre partea de gaming. Indiferent de vârsta la care se află, mulți bărbați încă mai pierd destule nopți cu jocurile preferate pe calculator sau consolă și în weekend cu alți prieteni jucând fotbal pe televizor. Dacă știi că este pasionat de jocuri, fie că vorbim despre jocuri sport, curse, shootere sau alte tipuri, un joc nou pentru consolă ar putea fi cel mai potrivit cadou pentru el de Crăciun. Iar când i-l vei oferi, pune o singură condiție: să îți acorde mereu mai multe ore de atenție decât jocului.

  1. Două bilete de vacanță pentru voi doi

Dacă formați un cuplu, precis ați discutat pe unde ați vrea să mergeți și ce planuri de vacanță ați vrea să vă faceți. Dacă știi clar ce îi place, poți să îi iei un bilet de vacanță de cuplu într-un oraș în care știi că vrea să ajungă neapărat. În plus, fiind vorba despre luna cadourilor, ai o șansă mare să găsești de pe acum oferte bune pentru anul viitor la bilete de transport și cazări spectaculoase, pentru că nu foarte mulți își fac planuri cu atât de mult timp înainte.

  1. Un parfum elegant

Un alt cadou potrivit pentru barbati cu care sigur nu poți da greș este un parfum elegant pentru bărbați. Știi ce gusturi are, probabil că știi ce și-ar dori, dar nu a avut niciodată oportunitatea să-și cumpere. De ce să nu vină atunci din partea ta? În plus, un parfum bun îl va ține și jumătate de an, dacă îl va folosi exclusiv pe cel primit de la tine.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Merla

Total
9
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda