Ziua Îndrăgostiților bate la ușă cu toate inimioarele și kitch-ul caracteristice. Nu mai poți face un comentariu sarcastic despre cum dragostea durează numai trei ani, fără ca o prietenă mai sensibilă șă-și dea afectată ochii peste cap: „În 14 sigur mă cere! Mi-am citit horoscopul, plus că l-am visat azi noapte călare pe un inorog roz. Apoi pe cer a apărut un curcubeu. Dacă nici ăsta nu e semn bun…“.

Însă tu ești o tipă realistă și știi că semnele bune nu există. Nici inorogii, mai ales ăia roz. Cât despre curcubeie, sunt simple fenomene optice. Tu știi că o relație se construiește în timp și stă pe fundația unui respect reciproc. Nu vă trebuie zile speciale să vă strigați lumii iubirea și nici n-aveți nevoie de inimi de pluș imense care să zbiere te iubesc. Tu știi că inimioarele de pluș nu vorbesc, nici măcar alea pe care i le cumperi în grabă din mall în 13, seara, când Valentine’s Day bate la ușă, iar tu ești în lipsă de idei. Plus că sunt un cadou teribil.

Cu tot marketingul agresiv care înconjoară această sărbătoare, nu e de mirare că tot mai multe cupluri dau „skip“ Zilei Îndrăgostiților. Mai ales că e urmată de autohtonul Dragobete, apoi de 1 și 8 Martie. Cu alte cuvinte, coșmarul tuturor bărbaților romani la început de an.

Însă dacă ați hotărât ca în acest an să sărbătoriți, totuși, discret și numai voi doi, nu ați ales greșit. Până la urmă ne trăim viața într-o continuă viteză, iar frâna este de multe ori greu de găsit. De ce să nu vă bucurați de o seară sau un weekend special în doi?

Și dacă nu știi ce să-i cumperi (bărbații sunt uneori greu de citit), am pregătit pentru tine 3 idei de cadouri…:

Un gadget. Bărbații iubesc gadgeturile

Dacă un smartphone de ultimă generație sau un ultrabook par peste puterile tale financiare de acum, orientează-te spre un cadou mult mai practic. Că doar nu o să faci credit la bancă pentru o sărbătoare atât de „cheesy“. De exemplu, dacă iubitul tău este fumător, îi poți cumpăra un gadget precum cel din imaginile de aici. Este foarte util, mai ales la serviciu, înaintea meeting-ului ăluia important pentru viitorului carierei lui, când ultimul lucru pe care îl vrea este să-i miroasă hainele a fum de țigară. IQOS, un dispozitiv creat special pentru fumătorii adulți, încălzește tutunul fără să-l ardă, rezolvând astfel acestă problemă cu care se confruntă toți fumătorii, fără excepție. Va aprecia gestul, crede-ne pe cuvânt.

Toate sezoanele din Game of Thrones pentru că sigur îi plac dragonii… și Daenerys

Fetele visează la Jason Momoa și Jon Snow, bărbații la Daenerys. Cu alte cuvinte, amândoi aveți de câștigat dacă îi cumperi Game of Thrones pe DVD sau îi faci abonament la HBO GO. Este un cadou amuzant, și, la fel ca IQOS-ul, practic.

Un city break în Stockholm

Dacă vreți să muriți și să-nviați de trei ori înainte să vă întoarceți din city break, poți alege o destinație tradițional romantică. De exemplu, Parisul. Noi te sfătuim însă să eviți astfel de orașe de Ziua Îndrăgostiților. Sunt și așa foarte aglomerate de cupluri în prag de isterie care vin să caute dragostea și găsesc mai degrabă actele de divorț. Ce să-i faci, iubire cu forța nu se poate nici măcar în Orașul Iubirii! Alege mai degrabă un oraș ca Stockolmul. Nimic nu apropie mai mult doi îndrăgostiți ca frigul de februarie din capitala Suediei.

ș-un sfat prețios: Niciodată, dar NICIODATĂ, nu-i cumpăra ciocolățele în formă de inimioară!

Poate ți se pare că ideile nostre nu sunt neapărat cele mai bune. Putem să acceptăm asta, însă, orice ai face, nu îi cumpăra ciocolățele în formă de inimioară. Da, ciocolata e bună, însă nu împachetată și făcută cadou de Ziua Îndrăgostiților. Dacă tot ați hotărât să sărbătoriți, măcar faceți-o într-un mod cât de cât original…

Te-ai gândit ce o să-i cumperi iubitului de Ziua Îndrăgostiților? Sperăm că nu ciocolată…

Sursa foto: Shutterstock.com

Total
24
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda