Poate că ziua de Valentine`s Day sau cea de Dragobete are o semnificație specială pentru tine sau poate alegi chiar să mergi împotriva curentului și să nu le sărbătorești. Știm că iubirea pe care și-o poartă doi oameni ar trebui arătată în fiecare zi, prin sprijin reciproc, gesturi și cuvinte frumoase. Totuși, o zi specială dedicată iubirii poate fi un prilej plăcut de a-i oferi celui drag o mică surpriză, un dar din suflet sau ceva ce ai aflat că și-ar dori, pe măsură ce ați descoperit tot mai multe unul despre celălalt.

Desigur, o femeie încrezătoare, puternică și independentă financiar nu depinde de altcineva care să-i ofere tot ce-și dorește, dar nu-i așa că e plăcut să fii apreciată și răsfățată din când în când? Așa că, hai să renunțăm la ocolișuri și să le spunem partenerilor de viață ce ne dorim cu adevărat, inclusiv de Ziua Îndrăgostiților. Încurajându-i să facă și ei același lucru, ne putem bucura pur și simplu de o zi specială, renunțând la stresul reciproc pe care îl provoacă angoasa de a găsi obiectul potrivit, care să fie materializarea unei declarații de dragoste.

Cu siguranță, spunându-i partenerului ce îți dorești, îi vei face viața mai ușoară și nu te vei trezi cu daruri nepotrivite și chiar nedorite, care să zacă, părăsite și triste, într-un colț al debaralei. Dacă sunteți chiar la început de drum, la primele voastre întâlniri, mai nimerit ar fi să-l lași să te surprindă cu un gest simbolic, cum ar fi un buchet de flori. Însă în cazul în care formați deja un cuplu în toată regula, cu angajamente și planuri de viitor, iar propunerea noastră îți surâde, sperăm ca următoarele câteva idei să te inspire!

Dacă te pasionează călătoriile

 • Un weekend în doi

Propune-i persoanei iubite să vă rezervați un weekend doar pentru voi, pe care să-l petreceți într-un city break, într-unul din orașele pline de farmec din Europa sau la o pensiune romantică din țară. Sau, de ce nu, puteți folosi acel weekend pentru a participa la un festival sau pentru a merge la un concert deosebit în străinătate. În cazul acesta, biletele sunt cadoul pe care vi-l faceți amândurora, ca să nu mai vorbim de experiența de care vă veți bucura.

harta

Foto: Mindblower.ro

 • O hartă răzuibilă pentru toate călătoriile voastre viitoare

Dacă programul nu vă permite să vă „rupeți” câteva zile pentru o călătorie sau pentru moment căutați o opțiune mai puțin costisitoare, nimic nu vă împiedică să visați cu ochii deschiși la minunatele călătorii pe care le veți întreprinde. Dacă tocmai v-ați mutat împreună sau urmează să faceți acest pas, o hartă răzuibilă ar putea fi un prim element cu valoare simbolică, dar și decorativă pe care să-l afișați în noua voastră casă. O astfel de hartă costă între 80 și 170 de lei, în funcție de dimensiune și de adaosul comercial.

Dacă ești pasionată de fotografie

 • Un aparat Polaroid vintage

Desigur, ne-am obișnuit cu toții să facem fotografii cu telefonul, care este atât de practic! Aparatele foto profesionale, cu DSLR, sunt și ele deosebit de apreciate pentru luxul de detalii pe care reușesc să le surprindă. Însă, adesea, după călătoria sau evenimentul la care le-am folosit, uităm de acele imagini sau, în cel mai bun caz, le transferăm pe laptop și acolo rămân…

Dar îți mai aduci aminte de aparatele Polaroid și de bucuria de a vedea imaginea surprinsă imprimată instantaneu pe hârtie? Din fericire, acest tip de aparat este din nou la modă și îl poți găsi în câteva modele pe F64, cu prețuri pornind de la 330 lei și ajungând până la 1.880 de lei. De asemenea, pe smuff.ro vei găsi câteva variante adorabile, în stil vintage, cu prețuri între 450 și 1.100 de lei.

Polaroid

Foto: smuff.ro

 • Un album foto de autor

Un album precum Atlasul frumuseții realizat de Mihaela Noroc, care a făcut senzație în lumea întreagă, este o bijuterie demnă de păstrat la loc de cinste în orice bibliotecă.

album foto

Foto: elefant.ro

Un alt album care îți va merge direct la suflet, prin fotografii și povești incredibile, este cu siguranță Humans of New York: Stories, realizat de Brandon Stanton.

Dacă ești în căutarea relaxării cu stil

 • Suport pentru citit în cadă

Dacă tot vorbeam de cărți și vrei să-ți oferi răgazul necesar pentru a te relaxa într-o cadă cu spumă, cu o carte alături (dar ținută în siguranță, departe de apă) și o lumânare parfumată, un suport precum cel de la Umbra Aquala ar putea fi cel mai potrivit cadou. Pe acesta îl poți găsi pe emag.ro cu 280 lei, printre alte variante.

Suport cada

Foto: umbra.com

 • Un set pentru relaxare

Un set precum Home Spa de la In A Box îți poate lua grijile cu mâna, schimbându-ți complet starea de spirit. Produsele sunt naturale, realizate de producători locali, în ediție limitată – un motiv în plus care să te facă să te simți cu adevărat specială atunci când le folosești. Prețul acestui set (cu sare de baie, lumânare naturală, ulei de migdale, săpun natural și apă florală bio) este de 165 de lei, dar poți găsi și alte variante pe site.

Spa box

Foto: In A Box

Dacă ești adepta unui stil de viață activ

 • Un fitness tracker

Dacă vrei să ai mai multă grijă de tine și să te asiguri că faci suficientă mișcare, o brățară de fitness poate fi un bun factor motivator. De exemplu, o brățară precum FitBit Alta monitorizează automat atât perioadele de activitate, intensitatea efortului fizic și numărul de calorii consumate, cât și durata somnului. Dispozitivul înregistrează și redă automat toate aceste informații, oferindu-ți ocazia de a-ți monitoriza progresul în timp real și de a adopta obiceiuri sănătoase pe termen lung. Prețul unei astfel de brățări se situează între 430 de lei și aproximativ 700 de lei, în funcție de mărime și de adaosul practicat de comerciant.

Fitness tracker

Foto: Amazon

Dacă adori gadgeturile

 • Căști wireless

O pereche de căști rezistente, de calitate îți poate fi cel mai bun prieten atunci când ai nevoie să ignori agitația din jurul tău și să te concentrezi sau, pur și simplu, atunci când vrei să asculți melodiile preferate pe repeat, fără nicio restricție. Căștile aHEAD, de exemplu, nu sunt doar utile, sunt și frumoase foc! Le poți găsi la prețul de 530 de lei în magazinele online specializate, dar există multe alte variante, pentru toate gusturile și bugetele.

Casti

Foto: Design & After

 • BiiSafe Buddy 2

Acesta este un gadget cu dublă funcționalitate. Micul breloc poate fi atașat de cheile de la casă, de geantă sau chiar de telefon și, prin sincronizare cu aplicația BiiSafeBuddy App, poate fi urmărit pe o rază de acțiune de 10-30 de metri în interior sau 100 de metri în exterior. Astfel, dacă îți rătăcești cheile sau îți dai seama că tocmai ți-a dispărut geanta, poți folosi aplicația pentru a-ți regăsi obiectul pierdut. Pe lângă această funcție, aparatul mai are o utilitate: are încorporat un buton de panică prin care le poți transmite o alarmă celor pe care îi incluzi în aplicația specifică, iar aceștia vor vedea automat locația ta pe hartă. Prețul dispozitivului este de 194 lei, iar acesta poate fi găsit pe mindblower.ro.

BiiSafe

Foto: mindblower.ro

Pentru cadouri delicate și trainice, totodată

 • O bijuterie minimalistă sau unicat

La acest capitol, posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate. Dacă îți place să fii surprinsă, în acest caz ai ocazia de a lăsa decizia finală în mâinile partenerului. Ai putea doar să-i arăți înainte câteva modele sau câțiva designeri care îți plac, pentru a limita căutările și a-l ajuta să-și facă o impresie. Modelul din imagine, spre exemplu, de la Minionette, costă 500 de lei, dar există o mare varietate de modele, la diferite prețuri, chiar și în cadrul aceluiași brand.

Bijuterii

Foto: Minionette

 • Un ceas deosebit

O femeie care poartă un ceas de mână emană o anumită forță, dar și delicatețe în același timp, atunci când este vorba de un ceas cu linii elegante. Din nou, și la această categorie sunt nenumărate modele, iar acesta este genul de cadou de care te vei bucura mulți ani de acum înainte.

Ceas

Foto: Unsplash

Acestea sunt doar câteva idei pentru un cadou de Valentine`s Day și noi credem că îți vor servi ca inspirație pentru a alege cadoul cel mai potrivit pentru tine. Iar dacă încă nu te-ai hotărât, suntem siguri că un gift set ori un card cadou de la Sephora sau Aoro nu are cum să te dezamăgească, nu-i așa?

Îți recomandăm, așadar, să-i dai partenerului de știre ce-ți dorești și roagă-l să-ți spună, la rându-i, ce i-ar plăcea să primească. Cu siguranță va aprecia reciprocitatea și comunicarea deschisă dintre voi și va fi mai mult decât bucuros să-ți facă pe plac. Happy Valentine`s Day!

Total
14
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda