Vizibilitatea publică vine la pachet cu o serie de avantaje și dezavantaje. Uneori poate fi obositoare atenția continuă, iar responsabilitatea pe care o ai, ca persoană publică, este destul de mare.

Pur și simplu, nu îți poți permite să îți asociezi imaginea cu controverse, cu produse nocive sau cu servicii care lasă de dorit. De aceea, vedetele noastre sunt foarte selective atunci când vine vorba despre alegerea brandurilor pe care să le promoveze într-un fel sau altul, fie ca brand ambassadors, fie ca implicare și apariție în materialele acestora de promovare. Iată, așadar, 5 branduri pentru care vedetele pe care le admiri bagă mâna-n foc:

1. Batiste – Delia Matache

Delia e o cântăreață talentată, ale cărei showuri sunt mereu sold out și totodată care arată mereu ca scoasă din cutie, chiar și după o repriză solicitantă de scenă. Părul și machiajul ei arată mereu perfect, în ciuda eforturilor depuse pentru a cânta și dansa la nivelul la care o face și în ciuda căldurii emanate de reflectoare.

Așa că vedeta și-a spus unul dintre secretele de frumusețe chiar într-o reclamă pentru brandul Batiste, al cărui șampon uscat o ajută să se împrospăteze în timpul concertelor, dar și în viața de zi cu zi și să aibă mereu un păr frumos, curat și aranjat.

2. IQOS – Giulia Anghelescu

Pe Giulia o știm încă de când era adolescentă și făcea furori alături de colegele ei din trupa Candy. Vedeta și-a continuat cariera artistică și după destrămarea formației care a adus-o în vizorul publicului larg și chiar a cochetat și cu o carieră în radio.

Mereu în atenția fanilor, Giulia Anghelescu a avut grijă ca imaginea ei să fie una demnă de admirație. De la schimbările de look surprinzătoare și inspirate, la secretele despre viața de părinte a doi copii, vedeta a fost mereu o sursă de inspirație pentru public. Cea mai recentă recomandare a artistei în ceea ce privește utilizarea unui brand a fost IQOS, Giulia participând și la testul expirației, ocazie cu care le-a arătat fanilor diferențele vizibile dintre țigaretele Heats și cele convenționale. Nu degeaba, printre promisiunile brandului se numără și cea conform căreia IQOS nu îți afectează igiena orală.

3. Philips – Laura Cosoi

Laura Cosoi ne-a cucerit pe toți încă de la primele apariții în serialul „La bloc”, în care a jucat alături de Dana Rogoz. Ulterior, vedeta a mai cochetat și cu alte domenii în afară de televiziune și actorie, printre care și gastronomia.

Cartea ei de bucate, „Rămâi la masă! – Rețete de suflet pentru cei dragi”, a fost lansată în compania unor vedete precum Cătălin Scărlătescu sau Andreea Esca. Volumul adună rețetele gustoase, sănătoase și ușor de preparat pe care Laura le-a apreciat de-a lungul timpului în restaurante sau ca musafir și pe care le prepară, la rândul ei, pentru apropiații săi.

Imaginea Laurei a trecut prin diferite schimbări în ultimii ani, însă un lucru a rămas constant: vedeta arată mereu senzațional, este foarte naturală și îngrijită. Unul dintre produsele care o ajută să își întrețină aspectul fizic este epilatorul Philips Lumea, pe care îl recomandă nu doar prin aparițiile în reclame, ci și pe blogul personal.  

4. Nivea – Andreea Esca

Prezentă de douăzeci de ani pe ecranele tuturor, Andreea Esca este o figură emblematică din media românească. Mamă a doi copii, soție, dar și femeie de carieră, vedeta reușește și astăzi să arate la fel de bine ca în prima sa apariție pe ecran.

De altfel, este și una dintre puținele vedete cu o tunsoare-semnătură și preferă dintotdeauna machiajul discret și natural. Deși de-a lungul timpului a făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce privește secretele sale de îngrijire și trucurile de înfrumusețare de care se folosește constant, este evident că Andreea Esca acordă o atenție deosebită îngrijirii și hidratării tenului, lucru pe care l-a făcut public odată cu implicarea în campaniile publicitare Nivea.

5. Garnier – Andra

Deși Garnier a început să își promoveze produsele destinate colorării părului cu Andreea Marin, vedeta care a trecut proba timpului alături de acest brand este cântăreața Andra. Artista cunoscută pentru vocea extraordinară, dar și pentru dedicarea în egală măsură față de familie și căsnicia cu Cătălin Măruță, apare în reclamele Garnier de mai mulți ani.

Artista afișează mereu un look impecabil și natural, iar părul ei arată mereu perfect. Lung, lucios și uniform colorat, este imaginea perfectă pentru produsul promovat. Încă din 2010, vedeta este imaginea Garnier Color Naturals și Garnier Essentials și, deși au trecut deja 8 ani de la începutul acestui parteneriat, imaginea brandului a rămas strâns legată de a ei, în calitate de ambasador.

Deși cele mai multe branduri mari își promovează imaginea în toate mediile și prin diverse strategii, sunt vedete care le-au rămas fidele de-a lungul timpului și care s-au folosit de influența lor pentru a le promova produsele în care cred și pe care le folosesc. Tu ce produse recomandate de vedete ai încercat și cum ți s-au părut?

Sursă foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda