Încă de la apariția lor pe piață, dispozitivele IQOS au câștigat din ce în ce mai multă popularitate printre fumătorii adulți care au vrut să înlocuiască țigările clasice cu un dispozitiv care oferă o alternativă nouă de savurare a tutunului.

Cum bine știi, IQOS este un dispozitiv de tip heat-not-burn (HNB) care încălzește tutunul la  temperatură de până la 350°C, fără să îl ardă. Astfel, te bucuri de același gust autentic al tutunului, însă fără foc, scrum și cu mai puțin miros neplăcut.

Nu trebuie să îți mai faci griji că ieși în oraș cu fetele și o să îți miroasă hainele a tutun deoarece dispozitivul eliberează un aerosol, care rezultă prin încălzirea tutunului. În plus, aerosolul este mai puțin supărător pentru cei din jur, spre deosebire de fumul produs de țigările obișnuite. Practic, fumul a fost înlocuit cu un abur care se risipește rapid.

Iar dacă acestea sunt doar câteva dintre avantajele de care se bucură în prezent peste 5 milioane de utilizatori la nivel global, așa cum susține site-ul oficial IQOS, au fost lansate și noile modele, IOQS 3 și IQOS 3 Multi, care promit să satisfacă solicitările utilizatorilor și să le ofere o experiență îmbunătățită.

Iată de ce ar trebui să alegi unul din cele două noi modele de dispozitive IQOS:

Design reinventat

Cele două modele noi IQOS au un design sofisticat, practic și atractiv în același timp, iar dispozitivele sunt ușor de curățat și de utilizat.

IQOS 3 vine cu o carcasă exterioară robustă pentru a îmbunătăți rezistența dispozitivului la șoc și un stilou („holder“) mai subțire, în timp ce IQOS 3 Multi are un design „all in one“, care se potrivește perfect în buzunar sau geantă.

Mai mult timp de folosire

O noutate care te va surprinde cu siguranță este timpul de folosire. Concret, noul dispozitiv IQOS 3 Multi permite 10 utilizări consecutive, neîntrerupte, fără să încarci dispozitivul între rezervele de tutun HEETS.

Încărcare mai rapidă

Noile modele IQOS 3 și IQOS 3 Multi se încarcă rapid, iar timpul de încărcare a scăzut cu 15%. Concret, holder-ul va continua să încarce după fiecare folosire, însă timpul de încărcare a fost scurtat.

În plus, dispozitivul IQOS 3 are o autonomie mai mare a bateriei, adică poți să fumezi mai mult de 20 de HEETS cu o singură încărcare. Versiunea IQOS 3 Multi are o baterie mai mică și vine însoțit de cablu USB-C cu încărcare rapidă.

Mai multe culori

Noile modele IQOS vin în culori metalice atractive, dar și cu nuanțe noi, astfel că ai multe opțiuni ca să îți alegi dispozitivul preferat, în funcție de culoarea care ți se potrivește cel mai bine.

În cazul dispozitivul IQOS 3, poți înlocui nu doar capacul HeatStick-ului, dar și capacul lateral al încărcătorului. În total, poți face aproximativ 576 de combinații de culori. În cazul dispozitivului IQOS 3 Multi, poți să personalizezi capacul încărcătorului, care are în același timp și rol de holder pentru HEETS.

La fel de practic… și ceva în plus

Datorită noului design, dispozitivele IQOS 3 și IQOS 3 Multi sunt super practice. Asta și datorită noilor huse colorate care îți protejează dispozitivul și care, pe deasupra, îi oferă un aer chic. Poți să îți asortezi astfel dispozitivul în funcție de preferințele tale și încape cu ușurință în poșetă. Așa că noul dispozitiv IQOS este perfect pentru tine dacă îți doreai un accesoriu modern, practic și elegant pe care să îl poți lua cu tine atunci când ieși în oraș.

Noile modele IQOS 3 și IQOS 3 Multi au fost lansate inițial în Tokyo și promit să ofere o experiență îmbunătățită utilizatorilor săi. Începând cu data de 15 noiembrie sunt disponibile la vânzare în magazinele din Japonia, Coreea de Sud, Elveția, Rusia, Italia, Regatul Unit și Columbia și începând cu data de 3 decembrie pot fi găsite și în România.

Sursă foto: Shutterstock

Total
4
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda