elemente vestimentarea

Fiecare femeie poate oferi personalitate ținutei sale dacă respectă cei cinci pași simpli care reprezintă o adevărată cheie a succesului vestimentar. Când codul vestimentar de la birou îți cere să porți doar anumite culori sau articole, știm că abia aștepți weekend‐ul ca să porți jeanșii rupți la genunchi.

rucsac

3. Un imprimeu original

Dacă ținuta de birou cere culori neutre, un imprimeu variat pe cămașă, fustă, pantaloni sau chiar geantă alungă imediat monotonia.

Albul, negrul, griul și bleumarinul pot deveni cele mai bune prietene ale tale, atunci când vin sub formă de dungi, carouri sau – de ce nu?‐ mici buline. Un imprimeu îndrăzneț atrage privirile tuturor de cum intri în încăpere și afirmă că ești independentă, sigură pe tine și niciodată plictisitoare.

Ai grijă întotdeauna să combini imprimeul cu un articol monocrom, altfel riști să compui o ținută stridentă și obositoare vizual.

4. Articole mini

Nu lăsa frigul să te împiedice să fii sexy! Lunile de iarnă nu trebuie să vină la pachet cu pantaloni și fuste lungi. Colanții pun perfect în evidență conturul picioarelor și… surpriză! Poți purta chiar în februarie o fustă

sau o pereche de pantaloni mai scurți decât în timpul verii, fără a avea vreo problemă la birou. Iar dacă nu ești foarte încântată de forma picioarelor tale, aceasta este soluția ideală pentru a încerca articole mini.

Singurul lucru de care ai nevoie este o jachetă lungă, căptușită, pe care să o porți pe deasupra.

5. Un material îndrăzneț

Când temperatura cere o pereche de pantaloni lungi, jeanșii și stofa pot fi oricând înlocuite de piele.Colanții îmblăniți cu exterior din piele sunt de două ori mai sexy și mai călduroși – în plus, pot fi soluția perfectă dacă vrei să ieși într‐un club sau la o întâlnire după muncă.

Colanții îmblăniți cu exterior din piele sunt de două ori mai sexy și mai călduroși – în plus, pot fi soluția perfectă dacă vrei să ieși într‐un club sau la o întâlnire după muncă.

 

Nu mai ai niciun motiv să nu ieși în evidență la birou chiar mâine. Cel mai important este să fii creativă și să găsești chiar tu elementul care face diferența. Poți completa oricând această listă printr‐un comentariu despre ce anume face ținuta ta să fie unică în fiecare zi.

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda