Sănătatea și frumusețea părului sunt necesități de care trebuie să ai grijă zi de zi, asemeni restului corpului. Chiar dacă, probabil, nu pare, și acesta suferă din cauza a diferiți factori, cum ar fi apa cu care este spălat, coafatul, frigul, căldura și chiar stresul la care ești supusă zi de zi.

Pentru că ne dorim ca tu să fii sănătoasă și radioasă zi de zi, venim cu câteva sfaturi de îngrijire a părului și de alegere a balsamului care i se potrivește cel mai bine. Astfel, vei avea parte de un păr mai sănătos, dar și mai frumos. În același timp, te vei simți mai bine în pielea ta, atitudinea ți se va schimba și la fel și viața!

Alegerea balsamului de păr potrivit

Nevoile fiecăreia sunt diferite, la fel ca și tipurile de balsam de păr eficient pentru fiecare. În rândurile de mai jos îți vom spune despre câteva dintre ele, însă sfatul nostru general valabil este să încerci să folosești cât mai des produse profesionale pentru îngrijirea corpului, mai ales atunci când le găsești la prețuri accesibile și pot ajunge la tine în siguranță, după ce le comanzi online.

Balsamul pentru toate tipurile de păr

Acest tip de balsam se aplică pe părul proaspăt spălat, la vârfuri mai ales, pentru a preveni despicarea lor sau ruperea acestora în timpul pieptănării sau a coafării.

Folosind un astfel de balsam te vei simți mereu ca și când ai ieși de la coafor, pentru că acum poți avea calitate de salon chiar la tine acasă!

Balsam pentru părul blond

Părul blond este atât de frumos, dar și probabil cel mai greu de obținut și îngrijit. După vopsire, părul va avea nevoie de o îngrijire specială pentru a-și menține culoarea proaspătă pentru cât mai mult timp. Pe lângă șampoanele speciale pentru acest tip de păr, sunt și balsamurile care le vin în ajutor pentru o mai bună îngrijire. În funcție de nuanța de blond aleasă de tine, alege și balsamul pe care să îl folosești la fiecare spălare. Pe eticheta fiecăruia vei găsi nuanța pentru care este potrivit. Acest detaliu este unul foarte important, deoarece hidratarea este diferită pentru fiecare nuanță în parte.

În plus, există balsamuri dedicate părului blond, care atenuează nuanțele de blond pui, datorită pigmenților neutralizatori violeți pe care îi conțin.

Balsam pentru părul creț/ ondulat

Părul ondulat sau creț, pe cât este de deosebit, pe atât e de pretențios. El arată în formă maximă atunci când este îngrijit cu produsele special create pentru acest tip de păr. Iar cum fiecare dintre noi își dorește să arate bine tot timpul, recomandarea noastră, dacă ai păr creț, este să folosești un balsam care separă buclele și le oferă flexibilitate. În acest fel te vei asigura că lookul tău este unul perfect zi de zi!

Balsam pentru păr vopsit

Aproape la fel ca și în cazul părului blond, cel vopsit are nevoie de o extra îngrijire. El are nevoie de hidratare intensă și astfel va arăta bine și își va păstra culoarea puternică pentru mai mult timp. Iar, dacă nu știai, afli acum că există tipuri de balsam și pentru alte culori decât blond: negru, roșcat, castaniu. Așa că orice culoare ai purta, sigur există un balsam potrivit pentru aceasta.

Balsam pentru păr normal

Dacă ești fericita posesoare a unui păr normal, nu înseamnă că acesta nu are nevoie de îngrijire. Balsamul trebuie să facă parte din rutina ta pentru a ajuta părul să nu se deterioreze și să nu se despice în timpul pieptănatului sau al coafatului. Fiecare ne dorim cea mai faină textură când vine vorba de păr, așa că nu neglija nicio parte din îngrijirea acestuia.

Balsamul de păr este elementul care vine în completarea șamponului atunci când vine vorba de îngrijirea părului. Aplică-l conform instrucțiunilor de folosire și vei vedea rezultate miraculoase de-a dreptul. Pe lângă că oferă o anumită textură părului, acesta ajută și la împiedicarea ruperii și a deteriorării firului de păr.

Una dintre părțile cele mai bune ale vremurilor noastre este că acum poți avea parte de calitatea îngrijirii de la salon direct acasă, livrată în siguranță și făcând plata la fel. De acum înainte nu mai ai nicio scuză să nu oferi părului tău îngrijirea de care are nevoie. Și nu uita că atunci când arăți bine, te simți bine în pielea ta și lumea din jur se schimbă!

Surse foto: unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda