Fie că ești deja hairstylist sau ești pasionată de acest domeniu și dorești să începi un business, avem pentru tine recomandări de vopsele de păr pe care să le folosești și care să le pună un zâmbet pe buzele clientelor atunci când vor vedea rezultatul impecabil în oglindă.

Acum că se apropie sezonul rece, și părul are nevoie de o îngrijire mai atentă. Iar dacă este să ne luăm după procesul de vopsire și toți pașii prin care acesta trece, s-ar putea să ezităm până mai la primăvară. Însă acestea sunt doar mituri care erau valabile acum câțiva ani.

Pentru că, asemeni oricărui tip de tehnologie, și cea de fabricare a vopselelor a evoluat, iar acum există pe piață vopsele fără amoniac care nu degradează părul în timpul vopsirii, ci mai degrabă îl hidratează și protejează pentru o mai mare perioadă de timp.

Azi îți spunem trei motive pentru care să alegi vopseaua fara amoniac pentru tine și clientele tale și îți și prezentăm trei branduri pe care să le încerci pe diferite tipuri de păr, pentru a vedea care se potrivește cel mai bine.

Nu usucă părul

Persoanele care se vopsesc de mult timp pot să aibă anumite traume în ceea ce privește o calitate îndoielnică a vopselelor de păr de pe vremuri. Majoritatea vopselelor fără amoniac pe care le găsești azi au inclusiv o parte hidratantă datorită uleiurilor pe care le conțin și care oferă un ajutor enzimelor din păr. Alături de hidratare, uleiurile din componență mai dau și o strălucire aparte firului de păr, care nu dispare după 1-2 spălări, ci se menține pentru o perioadă mai lungă de timp.

Nu rănesc scalpul

Mai știi cum se simt iritațiile scalpului din cauza vopselei? Pentru că noi nu prea, de când o folosim pe cea fără amoniac. Desigur, există cazuri rare în care pielea să fie sensibilă la anumite substanțe și atunci să reacționeze într-un fel anume, însă există și pentru aceste situații o soluție: aplică o cantitate mică de vopsea pe piele și așteaptă câteva minute pentru a vedea dacă are vreo reacție adversă sau nu. Dacă totuși există o situație rară în care aceste reacții apar, poți să încerci un alt tip de vopsea fără amoniac, până o găsești pe care care îi face bine pielii tale.

Oferă strălucire

Datorită uleiurilor pe care le au în compoziție, strălucirea pe care o dau părului este una de durată și naturală. Culorile pe care le oferă părului sunt felurite, însă nu lipsite de strălucire. Părul fin și mătăsos va fi o plăcere zi de zi, iar firele albe nu vor mai fi o problemă la vedere. Trebuie să știi, însă, că nu toate nuanțele au același luciu; cu cât nuanța aleasă va fi mai închisă, cu atât părul tău va străluci mai intens.

Trei branduri de vopsea fără amoniac pe care să te bazezi

Există multe tipuri de vopsele fără amoniac din care să alegi, însă noi îți prezentăm azi trei branduri pe care le-am testat și care nu ne-au dezamăgit niciodată. Pune-le în coș și apoi spune-ne părerea ta despre ele.

Vopseaua de păr fără amoniac Alfaparf Milano conține Cheratină Biometrică Cuaternizată care acționează exact unde firul de păr este rănit, transformându-l într-unul sănătos și frumos. Este perfectă de folosit după decolorare, pentru că nu alterează în niciun fel culoarea finală.

Vopseaua fără amoniac Vitality’s Joy revitalizează atât culoarea naturală, dacă vorbim despre prima vopsire, precum și culoarea cosmetică aplicată anterior. Este ideală pentru pigmentare cu cele 15 culori de care te vei îndrăgosti.

Vopseaua de păr fără amoniac L’Oreal Professionnel Inoa are o textură bogată, care nu curge și acoperă perfect toate firele de păr, acest lucru făcând metoda de aplicare una foarte ușoară.

Pe toate acestea le găsești online și la reducere, pentru a putea testa cât mai ușor ce se potrivește clientelor tale care au nevoie de o schimbare mai mică sau mai mare.

Este bine ca întotdeauna să apelezi la calitate și să nu faci rabat de la aceasta pentru a le ajuta pe cliente să ia mai ușor decizia de a reveni la tine de fiecare dată când aleg să meargă la un specialist în domeniu.

Pe Xpertbeauty vei găsi atât aceste vopsele despre care ți-am povestit, cât și multe altele care să satisfacă și cele mai rafinate gusturi! 

Credite foto: pexels.com, unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda