Femeile își doresc să arăte bine în fiecare zi pentru că, atunci când se simt bine în pielea lor, sunt puternice și de neoprit.

O parte importantă a acestei stări o dă și felul în care arată părul. Iar dacă ești pasionată de hairstyling și ai o carieră în acest domeniu, avem pentru tine recomandări care să te ajute: vopsea de par profesionala care să satisfacă până și cele mai rafinate gusturi.

Vopsea profesională pentru orice păr

Sunt zeci de culori disponibile, în funcție de rezultatul dorit: să împrospătezi culoarea, să o schimbi puțin sesizabil sau să faci o schimbare radicală.

Azi vorbim despre culori. Despre cum să le obții și cum să dai sfaturi de îngrijire în așa fel încât să reziste cât mai mult pe păr, să arate fresh chiar dacă a trecut ceva timp de la ultima vopsire.

Un hairstylist mulțumit le va transmite starea de bine clientelor, care vor pleca mai vesele de la salon. Iar pentru asta merită să investești în produse de calitate, care pot ajunge la tine cu un singur click.

Blond

Se știe dintotdeauna că blondul este o nuanță care are nevoie de o îngrijire specială. Până să ajungem la îngrijire, nici obținerea blondului perfect nu este cea mai ușoară treabă. În cazul în care culoarea clientei este mai închisă decât cea pe care dorești să o obții, va trebui cu siguranță să folosești un oxidant, pentru a ajuta procesul de decolorare.

Vopseaua de păr Wella Professional Koleston are multe variante de blond, o nouă tehnologie Me+, care oferă peste 60 de șanse ca părul și scalpul să nu dezvolte alergii pentru noua culoare. Aplicarea acesteia este ușoară și are o mare putere de acoperire a firelor albe.

Fie că dorești să obții o colorare ton pe ton, o deschidere sau închidere a părului, vopseaua Wella este aliatul perfect în acest proces. Rezistența ei este peste medie, iar părul clientelor tale va fi la fel de radiant cu fiecare spălare. Textura sa fină va oferi o colorare uniformă și un parfum delicat.

Găsești această vopsea și pentru alte culori pe care le-ai dori, pe lângă toate nuanțele de blond: de la șaten deschis, la castaniu sau cu influențe de roșu.

Roșcat

Roșul este culoarea cu care sigur nicio femeie nu trece neobservată. Fiecare nuanță de roșcat are ceva special care va atrage privirile din jur. Nu toate se potrivesc oricui, dar acest lucru este general valabil atunci când vorbim despre culoarea părului. Iar tu, ca hairstylist, trebuie să îți sfătuiești clientele în legătură cu nuanța care li se potrivește cel mai bine.

Vopseaua de păr Farmavita Life Color Plus este perfectă pentru acoperirea firelor albe. Noua sa tehnologie, Excelsa, hrănește părul în profunzime datorită celor trei componente ale sale: apa, proteina și lipidele. Efectul său hidratant, pe lângă că este profund, este și de lungă durată. Clientele tale vor fi încântate de noul look și rezistența sa în timp!

Negru

Brunetul este și el o culoare care necesită îngrijire specială și cu siguranță clientele își doresc să arate bine tot timpul. Și această culoare are diverse variațiuni: de la negru cu nuanțe de albastru, violet sau chiar roșcat, în funcție de preferințele fiecăreia, până la negrul perfect, pană de corb.

Alegeți vopseaua permanentă Joico Lumishine Permanent Creme pentru o acoperire totală și ușurință în modul de aplicare. Argiplex este tehnologia care ajută la regenerarea părului și repararea acestuia pentru a avea rezultate intense și de durată.

Sfaturi de îngrijire a părului

Un hairstylist complet este acela care oferă sfaturi clientelor și după ce pleacă de la salon despre cum să își îngrijească părul și să își mențină cât mai mult noua culoare.

Vă dăm și noi câteva sfaturi pentru îngrijirea culorii pe care să le dați mai departe.

Îngrijirea culorii

Una dintre dorințele femeilor este să nu li se decoloreze părul după vopsire, iar pentru a prelungi cât mai mult timp posibil intensitatea culorii, recomandăm spălarea părului să fie efectuată mai rar decât în mod normal. 

Desigur, acest lucru nu este posibil în toate situațiile, caz în care vin în ajutori șampoanele special create pentru părul vopsit și sampoanele de colorare în diferite nuanțe. Acestea nu vor avea un efect permanent pe părul clientelor, ci doar împrospătează puțin culoarea.

Mare atenție trebuie acordată și căldurii cu care își usucă sau coafează părul, pentru că și aceasta dăunează culorii în timp.

La Xpertbeauty.ro avem toate atuurile unui hairstylist profesionist: vopsele de păr, balsamuri sau măști de îngrijire, bune de recomandat clientelor tale! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda