De la părul perfect drept, la bucle lejere sau cu volum, există coafura perfectă pentru fiecare moment important în care ai nevoie să te aranjezi singură, acasă, dar fără să petreci prea mult timp în fața oglinzii. Mai jos îți prezentăm ustensilele care te ajută să obții un look impecabil într-un timp foarte scurt:

Placa de păr pentru un păr drept și strălucitor

Placa de îndreptat părul este cea mai utilă invenție pentru că te scoate din orice situație dificilă, când ești contratimp, dar trebuie să arăți ca scoasă din cutie. Dacă încă nu ai un aparat de îndreptat, sau nu ești mulțumită cu ce ai, alege întotdeauna o placa de par profesionala cu tehnologie thermo protect și cu plăci ceramice cu cheratină, pentru o alunecare ușoară și un păr strălucitor. Tehnologia thermo protect distribuie căldura uniform și previne astfel supraîncălzirea care ți-ar putea distruge podoaba capilară.

Pentru că sunt mai multe modele disponibile pe piață, înainte de a lua o decizie, cercetează cu atenție și documentează-te cum alegi placa de par perfecta pentru tine și mai ales, pentru nevoile părului tău. După ce ai ales-o pe cea mai bună, setează-ți temperatura în funcție de tipul tău de păr – dacă ai firul subțire și drept poți obține efectul de păr ca mătasea dacă folosești placa la o temperatură scăzută. Dacă ai firul gros, aspru și cârlionțat, folosește dispozitivul la o temperatură mai mare.

Ondulator automat pentru bucle definite

Pentru a obține bucle lejere sau bine definite într-un timp scurt ai nevoie de un ondulator automat. Acesta este special creat pentru a te ajuta să te pregătești singură, iar părul tău să fie în siguranță cu ajutorul tehnologiilor de protecție termică, înveliș ceramic protector și cu infuzie de cheratină.

Tehnologia inteligentă din spatele ondulatoarelor automate te ajută să te bucuri de buclele tale mai mult timp, chiar dacă temperatura setată este una blândă cu firul de păr. Pentru a-ți scurta timpul petrecut în fața oglinzii, împarte-ți părul în secțiuni și folosește clipsuri  pentru susținerea șuvițelor, exact cum ar proceda un stilist. După fiecare șuviță ondulată, pulverizează puțin fixativ pentru susținere îndelungată.

Perie rotundă ceramică pentru coafare ușoară    

Peria rotundă este foarte eficientă în coafarea părului prin tratament termic. Este suficient să ai un uscător și o perie pentru a obține o coafură lejeră și un look proaspăt. Peria, având interiorul gol, accelerează uscarea iar învelișul ceramic împiedică electrizarea firelor. Există mai multe tipuri și mărimi de perii rotunde, așa că alege o perie potrivită lungimii (mai mică dacă ai părul scurt și mai mare pentru părul lung) și a tipului firului de păr.

Cu ajutorul periei rotunde poți obține volumul dorit din câteva mișcări, în timp ce îți usuci părul. Așa că te sfătuim usuci cu foehnul şi peria fiecare șuviță în parte, de la rădăcină și până la vârfuri. În acest fel, cuticulele de la suprafața firelor sunt netezite, iar părul tău va fi sănătos, strălucitor și protejat. La sfârșit, pune în practică un obicei al stiliștilor: folosește funcția de aer rece pentru 10 – 15 secunde pentru a da mai multă strălucire părului tău.

Placa de îndreptat părul, ondulatorul automat și peria rotundă sunt cele trei ustensile care te vor ajuta în orice moment ai nevoie de o coafură impecabilă pe care să o realizezi în timp record. Cu o coafură lejeră sau atent studiată te vei simți în largul tău la orice eveniment vei participa.

Sursa foto: Shutterstock

Total
17
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda