Îți trăiești viața într-un ritm alert, trebuie să fii în multe locuri, făcând mereu nenumărate lucruri, așa că foarte rar mai găsești și un moment liber pentru tine. Tocmai din acest motiv, este foarte important să aplici de fiecare dată trucuri care să te ajute să câștigi timp și să îți eficientizezi programul de zi cu zi, indiferent în ce constă acesta.

Partea bună este că acum au apărut tot felul de instrumente care îți ușurează viața. Aparate și gadgeturi cu ajutorul cărora îți faci o bună parte din treabă în doar câteva minute, indiferent că e vorba de un task pentru birou, de planificarea următoarei vacanțe sau de ritualul tău de înfrumusețare.

În cele ce urmează, ți-am pregătit o selecție de produse și accesorii de beauty care te vor scăpa de multe dureri de cap, în special atunci când ești pe fugă și ai nevoie de soluții rapide.

Șamponul uscat

O adevărată comoară la casa omului, șamponul uscat te salvează în zilele în care nu ai timp să te speli pe cap, dar nici nu poți ieși afară din casă cu părul uns, lipsit de volum, ciufulit în toate direcțiile. Și este foarte ușor de folosit: te piepteni, agiți bine tubul de șampon uscat, pulverizezi spray-ul la rădăcină de la o distanță de 20-25 de centimetri, îl lași puțin să acționeze și apoi îți mai periezi părul o dată, astfel încât substanțele sale să ajungă pe toată suprafața. În doar câteva minute vei avea un look reîmprospătat, o coafură fresh, care a dobândit și volumul mult dorit.

Epilatorul

Cu ajutorul unui epilator bun, scapi în cel mai scurt timp de firele de păr care te încurcă, iar partea bună este că poți face această operațiune chiar la tine acasă, fără să mai pierzi timpul cu programările la salon, cu drumul până acolo și cu toată această operațiune. În plus, marele avantaj al acestora este că te scapă de părul inestetic de pe corp pentru o perioadă mai lungă de timp, rezultatele menținându-se chiar și o lună. Alege un epilator care poate fi utilizat atât pe uscat, cât și pe pielea umedă (o metodă mult mai bună dacă ai pielea sensibilă) și care are mai multe capete, astfel încât să poți acoperi cu ușurință toate zonele.

Masca hidratantă

Ai avut o noapte complicată și tenul tău nu e în cea mai bună formă, dar trebuie să găsești rapid o soluție pentru el? O mască tip-șervețel, care acționează în doar 15 minute, este exact ce ai nevoie! Calmează rapid iritațiile pielii, hidratează în profunzime și redă luminozitatea tenului, astfel încât să nu îți mai faci griji că nu poți ieși din casă.

Lacul pentru uscarea rapidă a unghiilor

De câte ori nu ți-ai făcut manichiura impecabil, dar până să se usuce complet oja, ai atins unghiile de ceva și s-a ales praful de munca ta? Durează ceva pentru ca acest proces să se finalizeze, dar, dacă nu ai timp de asta, poți recurge la un lac pentru uscarea rapidă a unghiilor. Îl aplici imediat după bază, oja propriu-zisă și top coat, iar în mai puțin de un minut, manichiura ta va fi gata!

Bigudiurile electrice

Dacă te pregătești pentru un eveniment important, dar nu ai timp să treci pe coafor, bigudiurile electrice sunt soluția salvatoare! Se încălzesc complet în câteva minute, îți prinzi șuvițele în ele și le lași să acționeze 15-20 de minute, cât te îmbraci sau te machiezi. În felul acesta, în cel mai scurt timp, vei obține bucle lejere, volum, o coafură perfectă cu minimum de efort. Da, atât de simplu!

În concluzie, dacă ai produsele și accesoriile potrivite, îți poți simplifica enorm rutina de beauty, câștigând mai mult timp pentru tine și pentru toate lucrurile pe care le ai în plan!

Sursa foto: Shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda