Fie că trebuie să mergi la un eveniment și vrei să arăți altfel, fie că pur și simplu simți nevoia să te reinventezi, e bine să știi că nu trebuie neapărat să recurgi la schimbări majore sau dramatice pentru a obține un look nou.

Există câteva mici trucuri care, la prima vedere, pot părea mărunte, dar care îți pot schimba radical înfățișarea. Mai jos găsești câteva pe care le poți folosi și tu data viitoare când simți nevoia să faci o schimbare.

Mizează pe accesorii

Accesoriile pot schimba radical o ținută și, implicit, îți pot schimba și înfățișarea. Dacă trebuie să mergi la o petrecere la piscină, de exemplu, un mod de a-ți schimba lookul fără să faci nimic special ar fi ca, în locul ochelarilor de soare normali, să preferi o pereche cu lentile supradimensionate sau o pereche cu rame care să aibă niște forme ieșite din comun. Niște ochelari de soare bine aleși te pot transforma instant într-o prezență glam, pe care toată lumea o va remarca. La fel, dacă trebuie să mergi la un eveniment foarte șic, iar tu ești cunoscută în cercul tău de prieteni drept fata sporty, atunci ai putea opta pentru o ținută surprinzătoare, foarte classy, la care să asortezi un colier interesant. Și aici e valabil același discurs: vei reuși să arăți altfel fără să faci, de fapt, nicio schimbare majoră.

Schimbă-ți forma sprâncenelor

Un alt truc la care poți apela pentru a-ți schimba înfățișarea poate fi prin remodelarea sprâncenelor. Acestea sunt un element foarte important pentru fizionomie, prin urmare chiar și o foarte mică schimbare a formei lor te poate face să arăți altfel. Ideal ar fi să te lași pe mâna unui specialist, care va ști, cu siguranță, ce forme se potrivesc feței tale. Dacă nu vrei, totuși, să faci o asemenea schimbare, atunci e bine să știi că poți obține aproximativ același rezultat și folosind un simplu contur.

Folosește extensii

Un alt mod prin care poți să îți schimbi înfățișarea fără a face modificări radicale ar fi prin folosirea unui truc pe care îl folosesc chiar și vedetele: extensiile. Un set de extensii îți pot transforma coafura și pot face să arate mai bine inclusiv o tunsoare de care nu ești chiar atât de mulțumită. Singura condiție pentru un look cât mai autentic ar fi ca extensiile să fie confecționate din păr natural. În unele cazuri (și mai ales atunci când nu sunt aplicate de un specialist) cele sintetice pot fi reperate cu ușurință, deci ar fi bine, totuși, ca, în măsura în care e posibil, să le achiziționezi pe cele din păr natural.

Autobronzant

Culoarea pielii îți schimbă înfățișarea mai mult decât crezi, așa că nu ar strica să mergi o zi sau două la plajă. Cu toate astea, dacă ești foarte ocupată și nu poți ajunge prea curând la malul mării, atunci poți folosi un produs cosmetic autobronzant. Rezultatul va fi, în mare, același. De asemenea, atunci când folosești cu regularitate un asemenea produs, în timp vei începe să observi cum pielea ta va căpăta o strălucire aparte.

Cele din lista de mai sus sunt doar câteva mici trucuri la care poți apela pentru a-ți schimba înfățișarea fără a face modificări radicale sau permanente.

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda